slavishow.com slavishow.com

slavishow.com

Safety

Google Safebrowsing Safe

Status: Safe

Website Antivirus Safe

Status: Safe

Downloads: Safe

Popups: 0 pop-ups

Links: Linked to green sites

Norton Safeweb

Status: Safe

Social Reputation

Webutation Reviews Safe

excellent: 4

good: 0

neutral: 0

bad: 0

very bad: 0

WOT (Web of Trust) Excellent

Trustworthiness: Excellent

Vendor reliability: Excellent

Privacy: Excellent

Child Safety: Excellent

Wikipedia Trust Links 8

Links: 8

G-Rated / Child Safety Safe |

URL: slavishow.com

IP: 91.212.13.5

100 100
Calculating
Website Owner? Click here!
Thumb Up
0
Thumb Down
G-n prezident vie ste izbran s vota na naroda i pri vstupvane v dlujnost prezident se zaklehte che shte rabotite za naroda. Iskaniqta na protestirashtiq bulgarski narod sa za smqna na sistemata. zabrana s unaz na politichestkite partii. nese li vslushate vuv iskaniqta na protestirashtite shte vidite v liceto na
... See More selo Biser cqla Bulgariq. edna strana bez narod e pustosh
By gravatar MartinP2 (New User) - on Feb 22, 2013 - 18:33 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
Защо изключиха кабелния оператор? Това не се случва за първи път.Когато става нещо в държавата и най- ненадейно няма излъчване!?
By gravatar ВенетаН (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:54 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
Как бихте коментирали информацията за заплатите на руводителите на ЕРП-тата. Като се има в предвид,че най-високата е 120000, а най-ниската е 70000лв. Това е възнаграждението им за месец. И от къде имат толкова пари за такива заплати, може би от Вас, от другите обикновени граждани, от мен, от всички.... А... See Moreкакво ли влагат за подобряване на качеството на тока...
By gravatar SvetlaV (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:29 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
slavi badi siguren 4e bat boiko s pravitelstvoto da gi zaka4im na jicite za toka pri tui naprejenie ot 180 wolta i toka nyama da gi ubie a 6te gi izma4i kakto bedniya bg narod se ma4i da iskara za 1 kora hlyab no te nyamat kuraja da se pokajat... See More za6toto kato gledat naroda kak vastava taka i 6te gi udari 220w i sa bili nenujnite upravici na taz darjava
By gravatar BotyoS (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:27 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
ZA MEN VSI4KI SA VINOVNI.I Kostovskoto pravitelstvo koeto ni prodade i tova v momenta ,za6toto vse se pravi 4e ne moje da napravi ni6to i ne moje da izgoni monopolistite ot Balgaria. I iskam da popitam kak taka vsi4ki ,,aidytzi ,, sa v parlamenta i nikoi ne... See Moreim tarsi smetka za ni6to.
By gravatar IlianaD (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:26 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
слави ти си на ред на теб е вярваме от тези протести трябва да има смисъл няма кой друг
By gravatar LeylaM (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:09 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
Костов ни почна царя ни яде Станишев ни довърши Бойко виновен всички да се махат ще се надигне и безработните в страната
By gravatar IvankaB (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:06 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
Политиците лапат с наслаждение парите на народа а мислят ли за останалите - НЕ- а би трябвало като ще са глава на цяла страна поне да ги е грижа за останалите а не гълтат пари.Виждат как някои хора живеят в кошовете за боклук, виждат ги и ги отминават със... See Moreгордост че те не са като тях!!!България се превърна в дупка, заради нищожествата които ни управляват....!!!!
By gravatar VelislavaH (New User) - on Feb 18, 2013 - 22:02 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
слави престанете с бсп и дпс народа гладува какво направи герб за благодеинствието набългарина СЛАВИ не ни естрах отбат БОЙКО да ходи да пази ;българските величия;
By gravatar ВенциславГ (New User) - on Feb 18, 2013 - 21:52 | report
Thumb Up
0
Thumb Down
Balgaria trqbva da se upravlqva ot nashite deca , tezi , koito sa ot naroda , ne ot bratchedite , maminite sincheta i t.n. , a tezi na koito otneha ( politicite ) ot nai cennoto DETSTVOTO i zabegnaha s nas roditelite si po chujbinata , da samo te... See Moreznaqt kakvo sa prejiveli po kvartiri po ulici po plajove i t.n. DA NAISTINA SA PORASNALI V DARJAVI , KOITO SE OTNASQHA KATO KAM tehni DECA , a ne kato kam SIRACI da jalko tva e tochnata duma , taka se otnasqshe BG darjavata kam SVOITE deca ( progonigi ) , i sega mnogo ot tqh ne jelaqt i da chuqt za RODNATA MAIKA BG , MNOGO , MNOGO JALKO TUK SME OT 10 G . ESPAÑA i sme kato v sobstven dom , a v BG sme kato v ZATVOR tam sme robi na nqkoi si , koito e ql i prodaljava da se HRANI ( i to doooobre ) na nash grab . E vreme beshe da se posabudi toq IZMACHEN inache strashno tarpeliv narod , kolkoto i malko da sa po tiq mitingi , az vqrvam , che shte uspeqt DANOOOOOOOOOOOOOOO nie ot CHUJBINATA SASHTO SME SAPRICHASTNI KAM SLUCHVASHTOTO SE I PODKREPQME SVEKI BG DRAZNAL DA SE PROTIVOPOSTAVI NA TIQ IZMAMNICI I ......... NQMA DA KAZVAM DUMATA NO SE RADVAM CHE NACHALOTO E POSTAVENO ...... USPEH I BOG DA PAZI BG
By gravatar TsvetanY (New User) - on Feb 18, 2013 - 21:52 | report
Write a Review

BETA We evaluate the latest social media signals (about slavishow.com)
from Twitter, Facebook and Google+ to get an idea about the public opinion.

Social Talk

Google+: 18

Twitter: 56

Facebook: 1549

Visibility Stats

Traffic Rank:
91,391
PageRank:
3
Facebook Share:
396
Facebook Like:
1153
Google+ Like:
18
Twitter Share:
56

About slavishow.com

Шоуто на Слави

Шоуто на Слави - Шоуто, Снимки, Музика, Галерия, Конкурси, Слави Трифонов, Ку-Ку Бенд, Краси Радков, Виктор Калев, Мариян Бачев

Owner & Service

Malware Reminder Update Score Edit address Manage Website

Status of slavishow.com

Website is online!

Last checked on Apr 21, 2014 - 05:19


Website Ping Test: slavishow.com down?

... 7 8 9 10 11 12 13 14